Bíró, Zsófia Anna (2019) Fekete bodza törköly teafű termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Biro_Zsofia_Anna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Biro_Zsofia_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391623; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [47-50.]; Kot. tanszéki jel; Fekete bodza; Teakészítés; Termékfejlesztés; Törkölytea; Beltartalmi vizsgálat; Antioxidáns kapacitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 09:23 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pálócziné Furulyás, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1479 |