Bánlaki, Anikó (2020) Fekete bodza törköly felhasználásával antioxidáns tulajdonságú sütőipari termék fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Banlaki_Aniko_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Banlaki_Aniko_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430432; Budapest; Bibliogr.: fol 42-46.; Kot. tanszéki jel; Fekete bodza; Bodzatörköly; Sütőipari technológia; Péksütemények; Teljes kiőrlésű liszt; Zabliszt; Tárolási vizsgálat; Búzaliszt; Állományvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 09:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pálócziné Furulyás, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1477 |