MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fekete bodza törköly felhasználásával antioxidáns tulajdonságú sütőipari termék fejlesztése

Bánlaki, Anikó (2020) Fekete bodza törköly felhasználásával antioxidáns tulajdonságú sütőipari termék fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Banlaki_Aniko_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Banlaki_Aniko_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430432; Budapest; Bibliogr.: fol 42-46.; Kot. tanszéki jel; Fekete bodza; Bodzatörköly; Sütőipari technológia; Péksütemények; Teljes kiőrlésű liszt; Zabliszt; Tárolási vizsgálat; Búzaliszt; Állományvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 09:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pálócziné Furulyás, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1477
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése