Ujfalusi, Anita (2011) Fekete bodza sűrítmények színjellemzőinek vizsgálata különböző tárolási feltételek mellett. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ujfalusi_Anita.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ujfalusi_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332604; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 73-75.; Kot. tanszéki jel; Fekete bodza; Természetes színezékek; Besűrítés; Színvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2011 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 10:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1475 |