Dóró, Tímea (2016) Fekete bodza fajták hagyományos és kíméletes tartósításának összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Doro_Timea.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Doro_Timea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376211; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 59-68.; Kot. tanszéki jel; PEF-technika; Fekete bodza; Aerob mikroorganizmus; Bodzalé; Gyümölcslégyártás; Hőkezelés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 10:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - Konzulens Szalóki-Dorkó, Lilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1469 |