MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fekete bodza fajták hagyományos és kíméletes tartósításának összehasonlító vizsgálata

Dóró, Tímea (2016) Fekete bodza fajták hagyományos és kíméletes tartósításának összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Doro_Timea.pdf] Szöveg
Doro_Timea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376211; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 59-68.; Kot. tanszéki jel; PEF-technika; Fekete bodza; Aerob mikroorganizmus; Bodzalé; Gyümölcslégyártás; Hőkezelés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 10:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
Konzulens
Szalóki-Dorkó, Lilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1469
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése