Bilkei, Fanni (2018) Fekete bodza érési tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bilkei_Fanni.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bilkei_Fanni.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389002; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak,Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 48-53.; Kot. tanszéki jel; Fekete bodza; Beltartalmi vizsgálat; Antociánok; Színezékek; Érésvizsgálat; Polifenolok; Antioxidáns kapacitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 09:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szalóki-Dorkó, Lilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1467 |