MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fehércsokoládés kókuszkrém kifejlesztése

Keszey, Éva (2013) Fehércsokoládés kókuszkrém kifejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Keszey_Eva.pdf] Szöveg
Keszey_Eva.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371556; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 37.; Gb. tanszéki jel; fehér csokoládé; édesipari technológia; kókuszkrém
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 08:52
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1458
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése