MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fagylaltok tápértékének vizsgálata a cukorösszetevők függvényében

Jáger, Dóra (2019) Fagylaltok tápértékének vizsgálata a cukorösszetevők függvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Jager_Dora.pdf] Szöveg
Jager_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391594; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Cukortartalom; Édesítőszerek; Termofizikai jellemzők; Szárazanyag-tartalom; Jégkrémgyártás; DSC-technika; Eritritol;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 07:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1411
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése