Jáger, Dóra (2019) Fagylaltok tápértékének vizsgálata a cukorösszetevők függvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Jager_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Jager_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391594; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Cukortartalom; Édesítőszerek; Termofizikai jellemzők; Szárazanyag-tartalom; Jégkrémgyártás; DSC-technika; Eritritol; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 07:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1411 |