MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fagylaltok antioxidáns tartalmának növelési lehetőségei

Bányász, Bernadett (2019) Fagylaltok antioxidáns tartalmának növelési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Banyasz_Bernadett.pdf] Szöveg
Banyasz_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391588; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Ht. tanszéki jel; Édesipari technológia; Fagylalt; Jégkrémgyártás; Fagyasztott élelmiszerek; Antioxidáns kapacitás; Szárazanyag-tartalom;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 07:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1410
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése