Csapó, Lilla (2015) Fagyasztva tárolt kenyérszeletek reológiai tulajdonságainak vizsgálata különböző felmelegítés után. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csapo_Lilla.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csapo_Lilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369792; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: 47-49.; Fi. tanszéki jel; Fagyasztott élelmiszerek; Kenyérgyártás; Rozskenyér; Tésztaipari technológia; Reológiai vizsgálatok; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 07:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Vozáry, Eszter - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1405 |