MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fagyasztva tárolt kenyérszeletek reológiai tulajdonságainak vizsgálata különböző felmelegítés után

Csapó, Lilla (2015) Fagyasztva tárolt kenyérszeletek reológiai tulajdonságainak vizsgálata különböző felmelegítés után. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csapo_Lilla.pdf] Szöveg
Csapo_Lilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369792; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: 47-49.; Fi. tanszéki jel; Fagyasztott élelmiszerek; Kenyérgyártás; Rozskenyér; Tésztaipari technológia; Reológiai vizsgálatok; Tartósítás. hűtés, fagyasztás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 07:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Vozáry, Eszter
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1405
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése