MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fagyasztásos technológia hatása a császárzsemle bélzetének reológiai tulajdonságaira és öregedési folyamatára

Marek, Ágnes (2013) Fagyasztásos technológia hatása a császárzsemle bélzetének reológiai tulajdonságaira és öregedési folyamatára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Marek_Agnes.pdf] Szöveg
Marek_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370832; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Gb. tanszéki jel; reológiai vizsgálat; fagyasztás; tésztaipari technológia
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 07:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1403
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése