Marek, Ágnes (2013) Fagyasztásos technológia hatása a császárzsemle bélzetének reológiai tulajdonságaira és öregedési folyamatára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Marek_Agnes.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Marek_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370832; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Gb. tanszéki jel; reológiai vizsgálat; fagyasztás; tésztaipari technológia |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 07:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1403 |