MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Étrend-kiegészítők főbb összetevőinek vizsgálata tárolás során

Korbel, Krisztina (2013) Étrend-kiegészítők főbb összetevőinek vizsgálata tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Korbel_Krisztina.pdf] Szöveg
Korbel_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333768; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 57-59.; Kot. tanszéki jel;Táplálék-kiegészítők ;Vitaminok; ásványi tápanyagok
Szakterület(ek): R Medicine RV Botanic, Thomsonian, and eclectic medicine
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 15 Jan 2024 12:02
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1359
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése