Korbel, Krisztina (2013) Étrend-kiegészítők főbb összetevőinek vizsgálata tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Korbel_Krisztina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Korbel_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333768; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 57-59.; Kot. tanszéki jel;Táplálék-kiegészítők ;Vitaminok; ásványi tápanyagok |
Szakterület(ek): | R Medicine RV Botanic, Thomsonian, and eclectic medicine T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 15 Jan 2024 12:02 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1359 |