MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az étkezési kukoricadara olajtartalom csökkentése az ipari felhasználás érdekében

Svec, József (2012) Az étkezési kukoricadara olajtartalom csökkentése az ipari felhasználás érdekében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Svec_Jozsef.pdf] Szöveg
Svec_Jozsef.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332106; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 40-41.; Kot. tanszéki jel; Gb. tanszéki jel; Dara; Kukorica; Olajtartalom; Malomipari technológia; Malomipar; Kukoricaőrlemény;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 09:00
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1351
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése