Varsányi, Viktória (2016) Az érzékszervi vizsgálatok jelentősége a kézműves söripari termékfejlesztésben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Varsanyi_Viktoria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Varsanyi_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381427; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Sör. tanszéki jel; Sörfőzés; Kézműves sörök; Termékfejlesztés; Érzékszervi vizsgálat; Kérdőíves vizsgálat; Variancia-analízis; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 08:59 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kókai, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1334 |