MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az érzékszervi vizsgálatok jelentősége a kézműves söripari termékfejlesztésben

Varsányi, Viktória (2016) Az érzékszervi vizsgálatok jelentősége a kézműves söripari termékfejlesztésben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Varsanyi_Viktoria.pdf] Szöveg
Varsanyi_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381427; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Sör. tanszéki jel; Sörfőzés; Kézműves sörök; Termékfejlesztés; Érzékszervi vizsgálat; Kérdőíves vizsgálat; Variancia-analízis;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 08:59
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kókai, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1334
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése