Kovácová, Gréta (2017) Az erjesztési hőmérséklet hatása az élesztők anyagcseretevékenységére a gyümölcscefre erjesztés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacova_Greta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacova_Greta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375431; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 55-56.; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Italtechnológia; Almapálinka; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 08:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1321 |