MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az erjesztési hőmérséklet hatása az élesztők anyagcseretevékenységére a gyümölcscefre erjesztés során

Kovácová, Gréta (2017) Az erjesztési hőmérséklet hatása az élesztők anyagcseretevékenységére a gyümölcscefre erjesztés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacova_Greta.pdf] Szöveg
Kovacova_Greta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375431; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 55-56.; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Italtechnológia; Almapálinka;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 08:24
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1321
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése