Papp, Zoltán (2016) Eper aromakomponenseinek szétválasztása organofil pervaporációval. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Papp_Zoltan.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Papp_Zoltan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390861; Budapest; Bibliogr.: p. 40-41.; Ég. tanszéki jel; szamóca; aromagyártás; pervaporáció |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 15:31 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Márki, Edit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1309 |