MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Eper aromakomponenseinek szétválasztása organofil pervaporációval

Papp, Zoltán (2016) Eper aromakomponenseinek szétválasztása organofil pervaporációval. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Papp_Zoltan.pdf] Szöveg
Papp_Zoltan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390861; Budapest; Bibliogr.: p. 40-41.; Ég. tanszéki jel; szamóca; aromagyártás; pervaporáció
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 15:31
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Márki, Edit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1309
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése