Egerszegi, Máté (2013) Enzimforrás szelektálása alternatív szubsztrátumokon történő fermentációkhoz. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Egerszegi_Mate.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Egerszegi_Mate.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334115; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 42-45.; Sör. tanszéki jel; Enzimológia; Fermentációs technológiák; Lignocellulóz biomassza; Enzimtermelés; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 30 Nov 2023 09:35 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Rezessyné Szabó, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1300 |