MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Enzimforrás szelektálása alternatív szubsztrátumokon történő fermentációkhoz

Egerszegi, Máté (2013) Enzimforrás szelektálása alternatív szubsztrátumokon történő fermentációkhoz. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Egerszegi_Mate.pdf] Szöveg
Egerszegi_Mate.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334115; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 42-45.; Sör. tanszéki jel; Enzimológia; Fermentációs technológiák; Lignocellulóz biomassza; Enzimtermelés;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 30 Nov 2023 09:35
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Rezessyné Szabó, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1300
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése