Mezei, Bence (2016) Energiaitalok benzoesav és szorbinsav tartalmának meghatározása HPLC-UV módszerrel. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mezei_Bence.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mezei_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376068; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 49-52.; Mb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Energiaital; Tartósítószerek; Benzoesav; Szorbinsav; HPLC rendszer; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 30 Nov 2023 09:01 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dernovics, Mihály - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1295 |