Aczél, Gergő (2015) Az 1-MCP kezelés hatása az 'Angeleno' japán szilva eltarthatóságára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegAczel_Gergo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ369032; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-41.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Japán szilva; Eltarthatóság; Gyümölcstartósítás; Tárolás. gyümölcs; SmartFreshTM(1-MCP) hatóanyag; |
| Szakterület(ek): | T Technology TS Manufactures |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 16 Aug 2023 09:23 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/129 |


