MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Emelt antioxidáns kapacitású péksütemény töltelékek fejlesztése

Áj, Erika (2018) Emelt antioxidáns kapacitású péksütemény töltelékek fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Aj_Erika.pdf] Szöveg
Aj_Erika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389170; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [42-45.]; Ht. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Töltött tészták; Antioxidáns kapacitás; Lekvár; Mák; Érzékszervi vizsgálat;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 29 Nov 2023 12:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1288
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése