Áj, Erika (2018) Emelt antioxidáns kapacitású péksütemény töltelékek fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegAj_Erika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389170; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [42-45.]; Ht. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Töltött tészták; Antioxidáns kapacitás; Lekvár; Mák; Érzékszervi vizsgálat; |
| Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 29 Nov 2023 12:28 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1288 |


