MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A szürkemarha húsminőségének vizsgálata

Horváth, Patrik (2024) A szürkemarha húsminőségének vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839469408.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839469408.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839469408_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839469408_szdkivonat1.pdf

Letöltés (166kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839469408; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839469408.pdf; 839469408_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Surányi, József
HWYX08
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12574
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése