MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Előkezelési módok hatása az almachips minőségére

Kovács, Martina (2020) Előkezelési módok hatása az almachips minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Martina.pdf] Szöveg
Kovacs_Martina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (5MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426068; Budapest; Bibliogr.: p. [65-75.]; Kot. tanszéki jel; Almaszirom; Gyümölcsszárítás; Vákuumszárítás; Mikrohullámú technika; Homoktövis törköly;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 10:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1257
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése