MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Előkezelési eljárások hatása bag-in-box csomagolású préselt almalé jellemzőire

Horváth, Attila (2011) Előkezelési eljárások hatása bag-in-box csomagolású préselt almalé jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Horvath_Attila.pdf] Szöveg
Horvath_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332590; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 74-76.; Kot. tanszéki jel; Bag-in-box csomagolás; Almalevek; Jonagold; Idared; Florina; Granny Smith; Golden Delicious; Előkezelés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2011
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 10:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1256
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése