Horváth, Attila (2011) Előkezelési eljárások hatása bag-in-box csomagolású préselt almalé jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegHorvath_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ332590; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 74-76.; Kot. tanszéki jel; Bag-in-box csomagolás; Almalevek; Jonagold; Idared; Florina; Granny Smith; Golden Delicious; Előkezelés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2011 |
| Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 10:28 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1256 |


