MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Előkezelések hatása az antioxidáns-tartalomra szőlőtörköly esetében

Tóth, Viktor (2016) Előkezelések hatása az antioxidáns-tartalomra szőlőtörköly esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Viktor.pdf] Szöveg
Toth_Viktor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391007; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Kot. tanszéki jel;Előkezelés;Szőlőtörköly;Antioxidánsok;Szőlőmag;Szőlőmagolaj
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 10:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Ivanics, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1255
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése