Tóth, Viktor (2016) Előkezelések hatása az antioxidáns-tartalomra szőlőtörköly esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Viktor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Viktor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391007; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Kot. tanszéki jel;Előkezelés;Szőlőtörköly;Antioxidánsok;Szőlőmag;Szőlőmagolaj |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 10:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ivanics, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1255 |