MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Előkezelés hatása mikrohullámú-vákuumszárított batáta kockák minőségére

Markotics, Dorottya (2020) Előkezelés hatása mikrohullámú-vákuumszárított batáta kockák minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető
Kulcsszavak: ENTZ425685; Budapest; Bibliogr.: p. [67-72].; Kot. tanszéki jel; Édesburgonya; Mikrohullámú technika; Vákuumszárítás; Atmoszférikus szárítás; Előkezelés; Előfőzés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 10:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1254
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése