MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sütemény alappor keverékek vizsgálata

Janocskó, Zsófia (2024) Sütemény alappor keverékek vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839466030.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839466030.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839466030_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839466030_szdkivonat1.pdf

Letöltés (110kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839466030; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839466030.pdf; 839466030_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:36
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Lambertné Meretei, Anikó
BLGTM1
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12495
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése