Hracskó, Diána (2013) Az előfőzési paraméterek, körülmények hatása a gyorsfagyasztott zöldségfélék minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hracsko_Diana.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hracsko_Diana.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333794; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-45.; Ht. tanszéki jel;Előfőzés;Fagyasztott élelmiszerek;Zöldségtartósítás |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 10:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Polyákné, Fehér Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1248 |