MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Magyarországon előállított kisüzemi sour sörök összehasonlító vizsgálata

Györfi, Dávid Pál (2024) Magyarországon előállított kisüzemi sour sörök összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839465310.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465310.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839465310_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465310_szdkivonat1.pdf

Letöltés (165kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839465310; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-L-HU-ELELM; 839465310.pdf; 839465310_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
DSI707
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12475
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése