Horváth, Károly József (2024) Dió hőkezelésének hatása a diópaszta fizikai és kémiai tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839465063.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839465063_szdkivonat1.pdf
Letöltés (149kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 839465063; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839465063.pdf; 839465063_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 28 Okt 2025 09:42 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 10:40 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kaszab, Tímea AIA8IR - Konzulens Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála UF3P5L - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12467 |


