Schmidt, Noémi (2017) Az élesztőkivonat hatása gyümölcslevek vegyes kultúrás fermentációjára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Schmidt_Noemi.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Schmidt_Noemi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375158; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-40.; Sör. tanszéki jel; Tejsavbaktériumok; Probiotikus baktériumok; HPLC rendszer; Fermentációs technológiák; Bifidobaktériumok; Gyümölcslevek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 10:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1236 |