MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az élesztőkivonat hatása gyümölcslevek vegyes kultúrás fermentációjára

Schmidt, Noémi (2017) Az élesztőkivonat hatása gyümölcslevek vegyes kultúrás fermentációjára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Schmidt_Noemi.pdf] Szöveg
Schmidt_Noemi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375158; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-40.; Sör. tanszéki jel; Tejsavbaktériumok; Probiotikus baktériumok; HPLC rendszer; Fermentációs technológiák; Bifidobaktériumok; Gyümölcslevek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 10:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
-
-
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1236
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése