MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az élesztőbiota változása kék szőlő cefre hideg macerációja során, nem-Saccharomyces élesztő kultúra pre-fermentációs alkalmazásával, illetve anélkül

Balogh, Zita (2019) Az élesztőbiota változása kék szőlő cefre hideg macerációja során, nem-Saccharomyces élesztő kultúra pre-fermentációs alkalmazásával, illetve anélkül. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Balogh_Zita.pdf] Szöveg
Balogh_Zita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391846; Budapest; Élelmiszermérnök (MSC), Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Mb. tanszéki jel; Fermentációs technológiák; Saccharomyces nemzetség; Élesztők; Vörösbor; Borászati technológia; Hideg maceráció; PCR technika;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 09:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pomázi, Andrea
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1233
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése