Balogh, Zita (2019) Az élesztőbiota változása kék szőlő cefre hideg macerációja során, nem-Saccharomyces élesztő kultúra pre-fermentációs alkalmazásával, illetve anélkül. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Balogh_Zita.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Balogh_Zita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391846; Budapest; Élelmiszermérnök (MSC), Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Mb. tanszéki jel; Fermentációs technológiák; Saccharomyces nemzetség; Élesztők; Vörösbor; Borászati technológia; Hideg maceráció; PCR technika; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 09:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pomázi, Andrea - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1233 |