Horváth, Evelin (2020) Élelmiszer-tartósítási technológiák : Szárítás és vízelvonás. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegHorváth Evelin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (14MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ421117; Budapest; Agrár- és Természettudományi szakfordító; Bibliogr.: p. 30-33.; L. tanszéki jel; Élelmiszertartósítás; Szárítás; Vákuumszárítás; Tartósítás. liofilezés; Ultraszűrés; Infravörös spektroszkópia; Szuperkritikus fluid extrakció; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 09:53 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Sheeks, Marie-Josee - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1227 |


