MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Élelmiszeripari melléktermék vagy antioxidáns forrás? A céklalevél értékes komponenseinek kinyerése extrakcióval

Borda, Fruzsina (2020) Élelmiszeripari melléktermék vagy antioxidáns forrás? A céklalevél értékes komponenseinek kinyerése extrakcióval. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Borda_Fruzsina.pdf] Szöveg
Borda_Fruzsina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ428102; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; Bibliogr.: p.43-46.; Ég. tanszéki jel; Cékla; Élelmiszeripari melléktermékek; Extrakció; Céklakészítmények; Analitikai vizsgálatok; Levélelemzés; Spektrofotometria; Antioxidáns kapacitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 09:46
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bánvölgyi, Szilvia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1222
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése