Borda, Fruzsina (2020) Élelmiszeripari melléktermék vagy antioxidáns forrás? A céklalevél értékes komponenseinek kinyerése extrakcióval. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Borda_Fruzsina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Borda_Fruzsina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ428102; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; Bibliogr.: p.43-46.; Ég. tanszéki jel; Cékla; Élelmiszeripari melléktermékek; Extrakció; Céklakészítmények; Analitikai vizsgálatok; Levélelemzés; Spektrofotometria; Antioxidáns kapacitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 09:46 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1222 |