MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Élelmiszeripari innovációk megjelenése Magyarországon

Bárdos, József (2012) Élelmiszeripari innovációk megjelenése Magyarországon. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bardos_Jozsef.pdf] Szöveg
Bardos_Jozsef.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332227; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszergazdasági termékkezelés és logisztika; Bibliogr.: p. 66-68.; Élip. tanszéki jel; Élelmiszer-kereskedelem; Innováció; Fogyasztói magatartás; Marketing;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 09:46
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fehér, Orsolya
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1221
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése