MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az élelmiszeripari adalékanyagok kockázat-észlelése a kor tekintetében

Fülöp, Ágnes (2014) Az élelmiszeripari adalékanyagok kockázat-észlelése a kor tekintetében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fulop_Agnes.pdf] Szöveg
Fulop_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371451; Budapest; Élelmiszertechnológus mérnöki szak; Bibliogr.: p. 45-48.; Kot. tanszéki jel;Adalékanyagok;E-számok;Fogyasztói magatartás
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 09:43
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
Konzulens
Szűcs, Viktória
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1218
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése