MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Élelmiszer feldolgozó környezetből izolált baktériumok hatása Salmonella ellen

Szabó, Krisztián (2016) Élelmiszer feldolgozó környezetből izolált baktériumok hatása Salmonella ellen. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Krisztian.pdf] Szöveg
Szabo_Krisztian.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376155; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 46-49.; Mb. tanszéki jel; Szalmonella; Szalmonella mentesítés; Biokontroll; Pseudomonas törzsek; Antagonista baktérium; Proteaz enzim; Gél-elektroforézis;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 09:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Belák, Ágnes
-
-
Konzulens
Deák, Bernadett
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1205
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése