Szabó, Krisztián (2016) Élelmiszer feldolgozó környezetből izolált baktériumok hatása Salmonella ellen. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Krisztian.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Krisztian.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376155; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 46-49.; Mb. tanszéki jel; Szalmonella; Szalmonella mentesítés; Biokontroll; Pseudomonas törzsek; Antagonista baktérium; Proteaz enzim; Gél-elektroforézis; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 09:12 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Belák, Ágnes - - Konzulens Deák, Bernadett - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1205 |