MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az elektrolizált víz, a tejsav és a lizozim kombinált kezelésének a hatása a ponty hús minőségére

Pásztor, Ákos (2019) Az elektrolizált víz, a tejsav és a lizozim kombinált kezelésének a hatása a ponty hús minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pasztor_Akos.pdf] Szöveg
Pasztor_Akos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391830; Budapest; Élelmiszermérnők (MSC), Iparági technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 57-61.; Ht. tanszéki jel; Halhús; Húsminőség; Tárolás. hűtött légtérben; Baktericid hatás; Aktív víz; Enterobaktériumok; Tejsav; Klór; Ponty; Vákuum-csomagolás; Mikrobiológiai vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 09:09
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jónás, Gábor
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1194
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése