MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ehető virágőrleménnyel dúsított keményítőbázisúszáraztészta fejlesztése és minősítése

Varga, Gréta (2019) Ehető virágőrleménnyel dúsított keményítőbázisúszáraztészta fejlesztése és minősítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Varga_Greta_SK.pdf] Szöveg
Varga_Greta_SK.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (966kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398008; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-47.; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Tésztaipari technológia; Ehető növények; Virágőrlemény; Gluténmentes száraztészták; Antioxidáns kapacitás; Polifenolok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 09:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1187
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése