Varga, Gréta (2019) Ehető virágőrleménnyel dúsított keményítőbázisúszáraztészta fejlesztése és minősítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Varga_Greta_SK.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Varga_Greta_SK.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (966kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398008; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-47.; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Tésztaipari technológia; Ehető növények; Virágőrlemény; Gluténmentes száraztészták; Antioxidáns kapacitás; Polifenolok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 09:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1187 |