MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az együtt illetve külön pörkölés hatása a kávéital élvezeti értékére

Árvai, Dalma (2014) Az együtt illetve külön pörkölés hatása a kávéital élvezeti értékére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Arvai_Dalma.pdf] Szöveg
Arvai_Dalma.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370957; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 31-32.; Gb. tanszéki jel;Kávé;Kávépörkölés
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 09:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
Konzulens
Reiczigel, Zsófia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1183
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése