Árvai, Dalma (2014) Az együtt illetve külön pörkölés hatása a kávéital élvezeti értékére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Arvai_Dalma.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Arvai_Dalma.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370957; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 31-32.; Gb. tanszéki jel;Kávé;Kávépörkölés |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 09:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - Konzulens Reiczigel, Zsófia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1183 |