MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Egyes sütőipari termékek összehasonlítása a gyártástól a kereskedelemig

Magyar, Dóra (2016) Egyes sütőipari termékek összehasonlítása a gyártástól a kereskedelemig. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Magyar_Dora.pdf] Szöveg
Magyar_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381442; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Élip. tanszéki jel;Sütőipari termékek;Péksütemények;Sütőipari technológia
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 08:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fehér, Orsolya
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1169
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése