Magyar, Dóra (2016) Egyes sütőipari termékek összehasonlítása a gyártástól a kereskedelemig. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Magyar_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Magyar_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381442; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Élip. tanszéki jel;Sütőipari termékek;Péksütemények;Sütőipari technológia |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 08:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fehér, Orsolya - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1169 |