Pogrányi, Anna (2017) Egy kiskereskedelmi, általános célú sütőmargarin összehasonlítása egy krém- és egy tésztaspecifikus ipari sütőmargarinnal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető |
Kulcsszavak: | ENTZ375463; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 53-55.; Gb. tanszéki jel; Tejipari technológia; Sütőmargarin; Zsírtartalom; Zsírsavösszetétel; Piskóta; Krémek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 08:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1152 |