MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Egy kiskereskedelmi, általános célú sütőmargarin összehasonlítása egy krém- és egy tésztaspecifikus ipari sütőmargarinnal

Pogrányi, Anna (2017) Egy kiskereskedelmi, általános célú sütőmargarin összehasonlítása egy krém- és egy tésztaspecifikus ipari sütőmargarinnal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető
Kulcsszavak: ENTZ375463; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 53-55.; Gb. tanszéki jel; Tejipari technológia; Sütőmargarin; Zsírtartalom; Zsírsavösszetétel; Piskóta; Krémek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 08:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1152
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése