MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Egészségügyileg aggályos vegyületek összefüggése a sütőtechnológiával, körülményekkel

Lengyel, Marcell (2020) Egészségügyileg aggályos vegyületek összefüggése a sütőtechnológiával, körülményekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lengyel_Marcell.pdf] Szöveg
Lengyel_Marcell.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ403544; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 35-38.; Gb. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Akrilamid; Sütőipari műveletek; Hőkezelés; Sütőzsiradék; Olajban sütés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 02 Nov 2023 11:31
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1130
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése