Lengyel, Marcell (2020) Egészségügyileg aggályos vegyületek összefüggése a sütőtechnológiával, körülményekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lengyel_Marcell.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lengyel_Marcell.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ403544; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 35-38.; Gb. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Akrilamid; Sütőipari műveletek; Hőkezelés; Sütőzsiradék; Olajban sütés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 02 Nov 2023 11:31 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1130 |