MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Egészben sütött marhahús különböző módon történő hőkezelése és vizsgálata

Nagy, Krisztián (2012) Egészben sütött marhahús különböző módon történő hőkezelése és vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Krisztian.pdf] Szöveg
Nagy_Krisztian.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332121; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 52-54.; Ht. tanszéki jel; Hőkezelés; Marhahús; Denaturáció; Élelmiszerbiztonság;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 02 Nov 2023 10:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1127
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése