Ádám, Sándor (2012) Egész tojások fizikai tulajdonságainak változása hűtve tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Adam_Sandor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Adam_Sandor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332125; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-47.; Ht. tanszéki jel; Tojás; Tárolás. hűtött légtérben; Élelmiszerbiztonság; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 02 Nov 2023 10:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Németh, Csaba - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1126 |