MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Egész tojások fizikai tulajdonságainak változása hűtve tárolás során

Ádám, Sándor (2012) Egész tojások fizikai tulajdonságainak változása hűtve tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Adam_Sandor.pdf] Szöveg
Adam_Sandor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332125; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-47.; Ht. tanszéki jel; Tojás; Tárolás. hűtött légtérben; Élelmiszerbiztonság;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 02 Nov 2023 10:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Németh, Csaba
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1126
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése