MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Effect of hydrocolloids on the rheological behavior of yeast raised dough (bukta)

Zhour Sabri, Lilian (2018) Effect of hydrocolloids on the rheological behavior of yeast raised dough (bukta). Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető
Kulcsszavak: ENTZ392551; Budapest; Élelmiszermérnök MSc; Bibliogr.: p. 43-46.; Gb. tanszéki jel; Hidrokolloidok; Tésztaipari technológia; Reológiai vizsgálatok; Nedvességtartalom; Vízaktivitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 09:36
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1104
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése