MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Effect of Fluidized Bed Process Time on Survival Rate of Lactobacillus reuteri Probiotics Encapsulated with Sweet Whey and Shellac

Markó, Lilian (2015) Effect of Fluidized Bed Process Time on Survival Rate of Lactobacillus reuteri Probiotics Encapsulated with Sweet Whey and Shellac. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Marko_Lilian.pdf] Szöveg
Marko_Lilian.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ368952; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 51-56.; Ég. tanszéki jel; Lactobacillus reuteri; Tejsavó; Probiotikus baktériumok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 09:35
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Márki, Edit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1103
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése