Szabó, Laura (2024) A laborhús és a tradicionális hústermékek fenntarthatóságának összehasonlítása fogyasztói aspektusból. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839464740.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839464740_szdkivonat1.pdf
Letöltés (167kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 839464740; Agrár- és Élelmiszergazdasági Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839464740.pdf; 839464740_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2025 11:02 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 13:26 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Unger-Plasek, Brigitta EYTI3N - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10958 |


