Simon, Petra Cintia (2024) Almatörköly liszt alkalmazásának lehetőségei péksütemények esetében. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839464642_szdkivonat1.pdf
Letöltés (216kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839464642.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 839464642; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839464642_szdkivonat1.pdf; 839464642.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2025 11:02 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 13:28 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix IS9W0F - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10948 |


