MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Édes almacider ízesítése gyógynövénykivonattal

Badacsonyi, Boglárka (2019) Édes almacider ízesítése gyógynövénykivonattal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Badacsonyi_Boglarka.pdf] Szöveg
Badacsonyi_Boglarka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391612; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 44-46.; Sör. tanszéki jel; Almabor; Cideralma; Gyógynövénykivonatok; Antimikrobás hatás; Ízjavítás; pH-érték; Cukortartalom; Szárazanyag-tartalom; Alkoholtartalom; Gyümölcsborkészítés; Illóolajok;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 26 Okt 2023 12:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1088
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése