Badacsonyi, Boglárka (2019) Édes almacider ízesítése gyógynövénykivonattal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Badacsonyi_Boglarka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Badacsonyi_Boglarka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391612; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 44-46.; Sör. tanszéki jel; Almabor; Cideralma; Gyógynövénykivonatok; Antimikrobás hatás; Ízjavítás; pH-érték; Cukortartalom; Szárazanyag-tartalom; Alkoholtartalom; Gyümölcsborkészítés; Illóolajok; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 26 Okt 2023 12:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1088 |