Pinterics, Patrícia (2020) Édesítőszerek értékelése technológiai és egészségügyi jellemzőik alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pinterics_Patricia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pinterics_Patricia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ403538; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. [50-53.]; Gb. tanszéki jel; Édesítőszerek; Oldhatóság; Viszkozitás; Stabilitás vizsgálat; Glikémiás index; Mesterséges édesítőszerek; Természetes édesítőszerek; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 25 Okt 2023 13:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1050 |