MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Édesítőszerek értékelése technológiai és egészségügyi jellemzőik alapján

Pinterics, Patrícia (2020) Édesítőszerek értékelése technológiai és egészségügyi jellemzőik alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pinterics_Patricia.pdf] Szöveg
Pinterics_Patricia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ403538; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. [50-53.]; Gb. tanszéki jel; Édesítőszerek; Oldhatóság; Viszkozitás; Stabilitás vizsgálat; Glikémiás index; Mesterséges édesítőszerek; Természetes édesítőszerek;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 25 Okt 2023 13:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1050
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése