MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Édesipari gesztenyekrém receptúrájának kifejlesztése

Kozma, Eszter (2013) Édesipari gesztenyekrém receptúrájának kifejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kozma_Eszter.pdf] Szöveg
Kozma_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334007; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 46-48.; Gb. tanszéki jel;gesztenyés készítmények;receptek;édesipari krémek
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 25 Okt 2023 13:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1047
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése