Kozma, Eszter (2013) Édesipari gesztenyekrém receptúrájának kifejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kozma_Eszter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kozma_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334007; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 46-48.; Gb. tanszéki jel;gesztenyés készítmények;receptek;édesipari krémek |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 25 Okt 2023 13:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1047 |